dijous, 4 de març del 2010

NOTA DE PREMSA DE COLOMENCS PEL CANVI. Publicat al Diari de Girona i Punt Diari el 4 d'abril de 2010

El Grup Municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Colomencs pel Canvi a recorregut a la mediació del SINDIC DE GREUGES per veure si aquest organisme de la Sindicatura pot aconseguir que l’Alcalde Santa Coloma de Farners Sr. Antoni Solà faci compliment de la seva obligació de contestar diverses instàncies adreçades a la seva persona i que no han estat mai contestades.
Malgrat les repetides demandes a traves de interpel·lacions als plens fins i tot recorrent al Regidor de Participació Ciutadana , Joan Marti d’ERC no ha estat possible treure’n una explicació raonable.
Es tracta de dotze escrits adreçats a l’Alcalde, alguns d’ells amb vuit mesos d’antiguitat i que amb la poc creïble excusa de manca de mitjans materials o tècnics no han estat complimentades les respostes.
Realment es impensable que un tècnic municipal no pugui emetre un informe que en un foli pot ser suficient.
El cas es que alguns dels escrits, si es contestessin posarien en evidencia la mala gestió municipal de l’equip de govern i fins i tot alguna actuació fregant la il·legalitat per no dir fora de la llei.
Colomencs pel Canvi estem cansats del maltracte que rebem de l’equip de govern de Santa Coloma CiU,ERC i PSC i així ho volem manifestar públicament.


Josep Ruiz Garcia
Representant legal de Colomencs pel Canvi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada