divendres, 21 de maig del 2010

QUINS PEBROTS !!

Aquest matí, devien ser dos quarts de vuit hem anat a caminar com fem cada dia amb la meva dona, per allò de la salut. Normalment anem fins la Gorga d’en Vila a la Riera de Santa Coloma en un trajecte d’una horeta anar i tornar. Cada dia en arribar a la Gorga
(un paratge d’una bellesa feréstega que recomano als visitants) que impressiona, ens assentem a reposar uns instants abans d’iniciar el retorn a la ciutat.
Avui, tal com us deia, pel saltant que hi ha a la riera queia un doll d’aigua que enamorava per la seva abundància. Tot de cop ens ha abordat un vianant mes matiner que nosaltres i ens a comentat orgullós , “quin doll d’aigua que porta la riera avui ....” i a mi m’ha vingut al cap de sobte el disbarat que vol fer l’Alcalde, Antoni Solà i els que li donen suport a l’Ajuntament (ERC i PSC) d’ anar a buscar l’aigua de consum de la ciutat a la dessaladora de Blanes. Li he comentat al company de caminada i m’ha dit a veure si s’han tornat boixos aquests de l’Ajuntament. Amb l’abundó d’aigua que tenim a la riera i lo fàcil que seria fer la tan cobejada presa de les Fosses, com és possible que es plantegin anar a buscar-la a la dessaladora de Blanes? Quina bestiesa tan gran! Em temo que al poble de Santa Coloma el seu Govern li encolomarà un cop més un mort pel sistema dels fets consumats a les fosques i sense fressa que és com treballen els delinqüents. Pel que veig la ciutadania esta totalment desinformada del tema i quan vulguin adonar-se’n ja la tindran a dins.
Des d’aquí faig una crida per que l’Ajuntament de Santa Coloma i sobre tot el Sr. Antoni Solà i Bohigas, Alcalde, facin un esforç d’informació i no prenguin decisions al marge del poble.
Tan de bo així sigui.
Encara que ho dubto.......

JOSEP RUIZ GARCIA 40251075V
CARRER DE DALT, 105
17430 SANTA COLOMA DE FARNERS
TEL 972877278

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada